Rólunk

Van egy jó szolgáltatás- vagy termékötleted, de nem tudod hogyan érd el a piacot, hogyan szólítsd meg a célközönséged? Talán abban sem vagy még biztos, hogy kiket szólíts meg? Egyéni vállalkozó vagy, esetleg nagyobb céged van, de a marketinget, kommunikációt másra bíznád?

Kell egy név? Egy logó? Kiadvány? Hivatalos Facebook/Instagram fiók, SEO? Egy honlap, ami látványos, és a tartalma is releváns? Szakmai anyagot írtál és jó lenne, ha valaki a stílust és a helyesírást is rendbe tenné? Szeretnéd a szakszöveget mindenki számára érthetővé tenni?

Ha azt sem tudod merre indulj, vagy ha konkrét terved van, de bizonytalan vagy a megvalósításában, keress minket bizalommal, hogy segíthessünk a kitűzött célod elérésében. Szakmai alapon dolgozunk, olyan kollégákkal, akiket mi választunk, hogy olyan munkát adjunk ki a kezünkből, amire büszkék vagyunk. Ez számunkra evidens.

Ügyfeleink között van többek között könyvvizsgáló, önkormányzat, nonprofit szervezet, orvos, ügyvéd, méhész, kertész, zenész. A következő Te leszel? Szintén zenész? 

Kapcsolatba lépnél velünk?